Levertijd

Let op!! In verband met corona en de drukte bij Post.NL kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. We vragen hiervoor uw begrip.

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen gaan wij direct voor je aan de slag. We gaan onze best doen samen met onze koeriers dat jij je bestelling zo snel mogelijk op je deurmat hebt liggen.
Bestel je voor 15 uur en hebben wij de producten op voorraad dan proberen we dat je het de volgende werkdag al in huis hebt.
Mocht dit om wat voor reden niet lukken dan zullen we je daarvan op de hoogte brengen, houd in ieder geval je track-trace code in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bestellingen vanuit Duitsland hebben een gelijke levertijd als Nederland omdat wij de pakketten rechtstreeks in Duitsland afleveren bij de betreffende koeriersdiensten.

Bestellingen vanuit Belgie hebben een levertijd van 2 dagen extra boven de normale vermelde levertijd.

Verzendkosten

Voor iedere bestelling binnen Nederland onder de €50,00 rekenen wij €4,95 aan verzendkosten. Bestellingen vanaf €50,00 binnen Nederland worden gratis verzonden.

Voor iedere bestelling in België of Duitland onder de €100,00 rekenen wij €7,50 aan verzendkosten. Bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden.